Μαζί στο ταξίδι από τη σύλληψη μέχρι τον τοκετό

Η Δρ. Χριστίνα Στυλιανού είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος στο Αρεταίειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Με ειδίκευση στην εμβρυϊκή ιατρική, την αναπαραγωγική ιατρική και την ελάχιστα επεμβατική χειρουργική (λαπαροσκοπική και υστεροσκοπική χειρουργική), παρέχουμε υψηλής ποιότητας φροντίδα σε γυναίκες όλων των ηλικιών στη διαδικασία της τεκνοποίησης.

Επιβλέπουμε το ταξίδι σας από τη σύλληψη στον τοκετό, παρέχοντας το υψηλότερο επίπεδο εξατομικευμένης ιατρικής περίθαλψης και καθοδήγησης, σε ζευγάρια που επιθυμούν να τεκνοποιήσουν, τηρώντας αυστηρά τα πιο αποτελεσματικά και σύγχρονα επιστημονικά πρωτόκολλα.

Στο ευρύ φάσμα των υπηρεσιών μας, περιλαμβάνονται εκτός από το Τεστ Παπανικολάου και η εξειδικευμένη φροντίδα για μια υγιή εγκυμοσύνη, βοήθεια σε γυναίκες που υποφέρουν από ορμονικές ανισορροπίες και διαταραχές ή χρειάζονται χειρουργική επέμβαση, όπως αφαίρεση μήτρας, ινομυωμάτων κ.ά.

Πρώτιστο μέλημά μας είναι η υγεία σας και η κατανόηση του προσωπικού προφίλ υγείας της κάθε γυναίκας που απευθύνεται σ’ εμάς, έτσι ώστε να είναι σε θέση να λάβει τις καλύτερες αποφάσεις για την ίδια, το μωρό και τους οικείους της.

Η ομάδα μας βρίσκεται στο πλευρό σας για να σας ακούσουμε και να σας φροντίσουμε σ’ ένα περιβάλλον που είμαστε βέβαιοι πως πάνω από όλα, εμπνέει εμπιστοσύνη.

Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε, σε όποια φάση του ταξιδιού σας κι αν βρίσκεστε.

Θα θυμάμαι πάντα την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε, όταν η Χριστίνα μου είπε με πλήρη βεβαιότητα: “Μην ανησυχείς, σύντομα θα είσαι έγκυος”. Και σε έναν μήνα μετά από αυτήν την επίσκεψη, αυτό ακριβώς συνέβη.

ΓΙΩΤΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Με την Δρ. Στυλιανού ένιωσα πολύ άνετα από την πρώτη στιγμή. Η πρώτη μου εγκυμοσύνη ξεκίνησε με αρκετά προβλήματα, οπότε είχα την καταλληλότερη υποστήριξη από τη γιατρό. Το γεγονός ότι μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί της ανά πάσα στιγμή με έκανε να νιώσω ασφαλής.

ΑΝΝΑ ΚΟΥΡΤΑ

Η ομάδα της είναι πολύ καλά οργανωμένη και υποστηρικτική. Είναι όλοι επαγγελματίες, επομένως μπορείτε να βασίζεστε σε αυτούς για όλα όσα χρειάζεστε.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΥ

Είχα την καλύτερη εμπειρία με την Χριστίνα, τόσο στο ρόλο της ως γιατρού όσο και ως ανθρώπου. Πριν τη συναντήσω, φοβόμουν και δεν επισκέφθηκα ποτέ κανένα γιατρό. Η Χριστίνα με έκανε να νοιώσω ασφαλής ώστε να ξεπεράσω το άγχος μου και να έχω μια ομαλή εγκυμοσύνη. Ήταν πάντα εκεί για ό,τι χρειαζόμουν.

ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Αναμφίβολα, η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει μπορεί να συγκριθεί μόνο με κλινικές του εξωτερικού. Με πολλές γνώσεις, επαγγελματίας, έξυπνη, αξιόπιστη, αυτά είναι μερικά από τα επίθετα που περιγράφουν τη Δρ. Στυλιανού και το έργο της. Εάν επιθυμείτε την καλύτερη θεραπεία για εσάς και την οικογένειά σας, η Δρ. Στυλιανού είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. Ό,τι και να πω για αυτήν είναι λίγο!

ΕΙΡΗΝΗ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ

Ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη μας επίσκεψη ότι η Δρ. Στυλιανού είναι μια σπουδαία επιστήμονας που γνωρίζει πολύ καλά τον τομέα της. Ξέρει πολλούς τρόπους για να βοηθήσει μια γυναίκα να συλλάβει. Με την τεχνογνωσία της Χριστίνας και της ομάδας της, καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας από την πρώτη προσπάθεια, σε λιγότερο από ένα χρόνο και χωρίς καμία δυσκολία.

ΜΑΡΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑΚΟΥ

Η ποιότητα της φροντίδας που προσφέρει είναι τέλεια. Πολύ επαγγελματίας και καθησυχαστική. Ακόμα και όταν ήταν απασχολημένη, μας έκανε να νοιώθουμε ασφαλείς.

ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΡΚΙΔΟΥ

Κατά τη γνώμη μου, η Δρ. Στυλιανού είναι η καλύτερη επιλογή για οποιαδήποτε γυναίκα με γυναικολογικά προβλήματα και υποβοηθούμενα αναπαραγωγικά προβλήματα. Το μωρό μου ήρθε τελικά στον κόσμο παρόλο που άλλοι γυναικολόγοι πρότειναν διακοπή κύησης λόγω πιθανών σοβαρών προβλημάτων. Η Χριστίνα μου ζήτησε να την εμπιστευτώ και σήμερα έχω ένα υπέροχο, υγιές μωρό. Αγαπητή Χριστίνα, σε ευχαριστώ και σε εκτιμώ πάρα πολύ!

ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ